Descrierea personalitati


In Astrologie, cel mai important lucru este descoperirea personalitatii nativului. Harta Cerului este relevanta si, in cateva minute, cel mult ore, sunt analizate aspectele predominante, partile vulnerabile, inteligenta, inclinatiile, talentele, dorintele etc. Toate aceste aspecte privind o persoana ar fi mult mai dificil de aflat intr-o cunoastere directa; am avea nevoie de mult timp, luni sau ani pentru descoperirea
lor. Se evidentiaza tot mai mult necesitatea orientarii astrologiei moderne spre psihologie si psihanaliza. Tema natala este o schema in care sunt evidentiate jocurile de forte care actioneaza in formarea caracterului individual. Evolutia si comportamentul unei persoane poate sa difere de schema existenta. De exemplu, nativul poate inregistra esecuri repetate pentru ca el nu constientizeaza faptul ca poseda unele calitati de care ar putea profita.


Articol scris de

astrolog Ariela


Tema natala a celebrului fotbalist Adrian Mutu poate fi un exemplu edificator spre a intelege cat de rapid se pot obtine numeroase date despre o persoana.

Putem face un exercitiu: ignorand ora si localitatea sa de nastere, punem arbitrar ora 12 ziua si orasul Bucuresti. Nu vom sti cu precizie pozitia Lunii, dar se observa ca pe toata durata zilei se afla in Taur. Casele astrologice raman neprecizate si…..

Acceptare dificila a compromisurilor:

  • Saturn in aspect foarte bun cu Soarele inseamna  personalitate viguroasa, dominanta, care poate avea succes si multe reusite in actiuni.
  • Jupiter in aspect foarte bun cu Venus in Sagetator certifica succesul la public, sansa de a obtine bani, lux, succes in strainatate.

 

……..continuarea articolului pe link-ul urmator:  http://ariela.previziuni.com/?p=542

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close