Lectie de astrologie – Marte in tranzit


Marte, planeta care intruchipeaza zeul razboiului. Primul gand ne indreapta atentia spre energia care se abate asupra acestei zone din horoscopul personal. Casa 10, a Capricornului, al carui guvernator este Saturn, personificare a timpului, rabdarii si invataturii. Din acest motiv casa a 10 reprezinta cariera si viata sociala. Insasi ideea de cariera, implica durata mare de timp, perseverenta si responsabilitate.

Articol scris de Astredamus

Popasul planetei Marte pe acest sector de viata, pare la prima vedere benefic, aducand un plus de energie, ce poate fi pusa in slujba nobilei case sociale. Asta se intampla initial, aparand entuziasmul Berbecului, transmis prin Marte. Soseste increderea, dorinta si impulsul unor noi initiative. Dar, totodata, stim ca Marte aduce violenta, scandal, imprudenta si agresivitate, culminand cu dureri de cap si leziuni prin taieturi asupra corpului.

 

Cursul de astrologie se desfasoara individual, online, audio prin messenger sau skype. Misiunea mea, prin acest curs este sa va invat logica astrelor. Obiectivul meu este sa va invat sa intelegeti astrologia cu sufletul si inima. Continue reading →


Cum putem interpreta acest tranzit? Simplu. Intelegand actiunea (si reactiunea) planetei cu ansamblul hartii astrale personale. Primul aspect este de opozitie spre casa 4 cea a familiei. Aspect tensionant prin care dorintele nativului de a actiona in cariera se vor lovi de opozitia familiei. “-Esti mereu cu gandul la cariera, si noi ne simtim neglijati!”, veti auzii acasa. Alte doua aspecte tensionante sunt cele de cuadratura cu ascendentul si descendentul.

Consultatii astrologice audio prin telefon, messinger sau Skype

cu Astredams

Ascendentul este corpul fizic, iar descendentul fiind “ceilalti”, in cazul de fata reprezentand superiorii si partenerii in ansamblu. Fiind aspecte neplacute, sigur vom auzii: “-A aparut o urgenta, trebuie sa stai peste program sau poate reusesti sa te mobilizezi spre a o termina lucrarea in timpul programului!” Va intreb: -Apar dureri de cap? Cu siguranta. Asta e cuadratura cu ascendentul. Ganditiva, pe acest fond de irascibilitate cu sefii……..Continue reading →

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close