Aspectul exterior si universul interior


Printr-un studiu efectuat asupra femeilor sa observat ca multe dintre ele desi erau frumoase isi pierdeau din stralucire prin faptul ca nu stiau sa se puna in valoare. Dupa modul de a se imbraca al cuiva ne putem face o parere despre universul interior, armonia sa launtrica, gradul de rafinament si de transfigurare. La un moment dat daca avem o stare mai putin buna ne putem imbraca frumos si elegant iar prin admiratia pe care o vom polariza cu energii benefice, starea interioara ni se va schimba spontan.

In ceea ce priveste vestimentatia exista anumite reguli elementare de combinare a culorilor, materialelor si accesoriilor. Exista trei culori fundamentale: rosu, galben si albastru care se pot combina in orice maniera intre ele.

  • Nu este recomandat sa se realizeze combinatii intre culorile complementare: rosu si verde, galben si violet si albastru -portocaliu deoarece din aceste amestecuri rezulta nuante de gri care are un aspect estetic strident.
  • Nu este indicat sa se combine culorile foarte inchise intre ele deoarece aspectul rezultat este acela de ,, tern”.

Articol scris  de  

astrolog Alma

Combinatii de culori recomandate sunt: rosu cu alb, rosu cu negru, alb cu indigo, alb cu albastru, alb cu portocaliu, alb cu galben auriu, verde cu argintiu, alb cu roz, alb cu bleu, negru cu argintiu, nuante de gri foarte deschis cu roz pal sau verde pal, violet cu portocaliu pal, nuante de verde….. Continue reading →

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close