Let’s Go


In ziua de  3 aprilie 2011, la orele  17:32 a avut loc conjunctia lunii cu soarele la 13°29′39″ Berbec. Deoarece lunatia are loc in semn zodiacal de foc si cardinal, reprezinta un nou inceput pentru fiecare nativ, indiferent de pozitia planetelor in astrograma natala.

Articol scris de Artemis

Avantajati si predipusi la schimbari importante sunt nativii cu Soarele in semn de Foc (Berbec, Leu, Sagetator). Nativii  care au planete personale sau ascendentul  in semne de aer ( Gemeni, Balanta , Varsator) vor avea succes in activitati intelectuale, calatorii, relatii cu publicul, semnari de acte, negocieri, tranzactii.

Nativii cu  ascendentul in semne de pamant ( Taur sau Fecioara) sunt predipusi la  suferinte fizice cat si sufletesti. Acestia trebuie sa se adapteze la toate situatiile tensionate, sa evite stress-ul, sa isi ingrijeasca atent sanatatea prin post sau  meditatie.

Lunatia din semnul zodiacal Berbec este cea mai importanta din an si ne predipune pe fiecare la actiuni (unele destul de riscante) fiind determinati de curajul si optimismul dat de influenta planete Jupiter.

Marte, Uranus si Lilith la gradul 2 Berbec, aduc o stare de nelinste in planul material-financiar. Acest tranzit exploziv poate determina pe unii nativi sa faca o investitie care sa fie sortita esecului iar…...Continue reading

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close