Mercur retrograd in Berbec


Planeta Mercur este una dintre planetele interioare, rapide si personale alaturi de Venus si Marte. Pozitia ei fata de  Soare este cea mai apropiata in comparatie cu celelalte planete ale zodiacului, aceasta putand fi amplasata inaintea sau in urma  Soarelui, dar niciodata la o distanta mai mare de 27 grade. Parcurge intregul zodiac in 360 zile , cu o miscare retrograda de 66 zile repartizata in 3 secvente.


Autor

astrolog Andromeda

La nivel individual, Mercur guverneaza intelectul, ratiunea, comunicarea, expresia personala a individului si contactele sale. Actiunea lui este una subtila dar de o mare importanta asupra persoanei, deoarece el ne arata modalitatea de punere in practica a deciziilor luate sub impulsurile martiene, mijloacele de comunicare cu exteriorul si exprimare.

In aceasta perioada, Mercur se afla in Berbec, in “zodia lui Marte”, inaintea Soarelui, obligandu-ne sa privim spre viitor. In data de 30 martie 2011,  ora 23:48, Mercur va intra in miscare retrograda pana in data de 23 aprilie 2011. Aceasta miscare retrograda ne impune sa vedem cum ne armonizam ideile, gandurile cu prezentul, ne obliga sa ne intoarcem in timp, chiar daca fizic este imposibil si sa observam ce am gresit, sa invatam din greseli, aducandu-ne si  instrumentele necesare de “a repara” acest lucru.

Aflata in semnul “razboinicului” Marte – planeta conflictelor, a dinamismului, a initiativei, curajului, actiunii, retrogradarea lui Mercur ne poate pune in fata unor evenimente asupra carora nu vom putea avea un control prea mare, avand sentimentul unor “intamplari predestinate”. El ne forteaza sa dam o mai mare atentie detaliilor sau faptelor peste care in trecut am trecut cu usurinta si le-am lasat nerezolvate.

Berbec – desi pare destul de greu pentru dumneavoastra, este bine sa nu puneti in practica foarte multe decizii referitoare la viata dumneavoastra, analizati si lasati aplicarea lor, semnarea unor contracte sau calatorii pentru perioadele mai favorabile.

Taur – puteti intra in posesia unor informatii secrete, sanatatea va poate fi afectata. Incercati sa evitati calatoriile in strainatate existand anumite dificultati In realizarea lor.

Gemeni – analizati-va  situatia sociala si relatiile cu prietenii, examenele nu sunt bine aspectate in aceasta perioada. Fiti atenti la modul de comunicare cu prietenii si cu cei …….Continue reading →

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close