Ne pica norocul din cer


Scriam mai deunazi, despre “Acum ori niciodata“, ca efect al mai multor ingresuri planetare. Printre ele, o pozitie speciala este cea a destinului (NN) in Sagetator. Aceasta particularitate ne deschide posibilitati si sanse exceptionale, pentru proiecte de amploare. Cu atat mai mult cu cat vremea iesirii din criza bate la portile caselor noastre.

Articol scris de Astredamus

Ce putem face in perioada tranzitului prin sagetator a NN, respectiv pana in vara anului 2012? Simplu. Focalizare pe obiective. Este foarte important fiecare cuvant. Focalizare, deoarece esenta Sagetatorului este miscarea si actiunea, cu vioiciune si dinamism spre un scop, precum zborul unei sageti spre o tinta. Celalalt cuvant important este obiectiv, si este imperios necesar. Trebuie sa fie clar delimitat, asupra caruia sa fie indreptata toata energia noastra, atat fizica cat si mentala.

Riscul acestei perioade? Exista, si tine de tipul energiei zodiei Berbec. Este zona astrala sinonima cu inceputul si initiativa. Un promotor de idei pe care arareori le duce la bun sfarsit si neexploatandule la adevarata valoare.

Avantaje? Da, super avantaje, ce apar odata la multe secole. Cat timp destinul tranziteaza Sagetatorul, marele benefic Jupiter tranziteaza trei zodii: Berbec, Taur si Gemeni. Berbecul, zodie cardinala, pe parcursul careia sunt favorizate planificarile si relevari de oportunitati, din toate domeniile de viata. Taurul, zodie fixa, pe teritoriul careia, toate aceste actiuni se vor dezvolta si implinii, beneficiind la maxim de roade si profituri. Gemenii, zodie mutabila, ce va incheia acest ciclu. Pe parcursul ei, vom analiza si mai ales filozofa pe marginea proiectelor implinite. Atunci, va fi vremea vom reanaliza tot acrest ciclu, fie pentru a trece la un alt nivel superior, fie o restructurare din temelii, pentru a trece la un alt ciclu de destin. Ganditi-va ca Sagetatorul cunoaste…..Continue reading →


Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close