Elena Camelia7.02.1981, Iasi, ora 11:30


Sunteti o persoana foarte intuitiva si imaginativa, fermecatoare din toate punctele de vedere. Intelectuala si creativa, cautati in toate lucrurile forma, armonia, frumusetea, rafinamentul, insa va place sa adaugati si o doza de excentricitate. Reputatia socio-profesionala esteun obiectiv major pentru care va mobilizati cu optimism si tenacitate.

 

Analiza astrologica  realizata

de astrolog Ariela

Aveti scopuri precise si capacitatea de a le ating.Veti atrage popularitate, reusita, bani, succes monden in profesii ce tin mai ales de arta, frumusete, originalitate, modernitate, afaceri cu strainatatea, dar si de educatie, filozofie ori idealuri sociale.Legaturile afective vor fi armonioase si stabile; va casatoriti din dragoste cu o persoana straina sau pe care o cunoasteti in calatorie. Este totusi important sa va controlati idealismul, dorinta de evadare din realitate intr-o lume imaginara; la fel si o prea mare dependenta de o relatie sau o persoana pe care o idealizati.

Din iunie a.c. pana in ianuarie 2013 veti avea o viata sociala mai animata, multe relatii noi cu persoane deosebite dar si despartiri, rupturi de cele vechi. Va veti orienta spre activitati mai putin obisnuite; reusite frumoase daca va supravegheati tendinta temporara de supraestimare a capacitatilor, de neglijare a detaliilor si nu va asumati riscul de fi implicata in actiuni neoneste.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close