Marinika 9.06.1949, Oradea, ora 19:45


Personalitate extravertita, demonstrativa, sincera, vibranta, scanteietoare, idealista si originala, foarte comunicativa. Nerabdarea, agitatia, atitudinea schimbatoare si comportamentul dus la extreme aduc o succesiune rapida de evenimente. Norocul nu v-a ocolit niciodata si aveti prosperitate finaciara, prestigiu social. Aveti energie impresionanta, forta de regenerare, curaj, vointa, capacitati psihice, putere de munca fizica si mentala.

Analiza astrologica  realizata

de astrolog Ariela

Viata romantica este intensa si schimbatoare. Ati avut mai multe relatii cu parteneri deosebiti – cu un bun statut social, cu bani ori foarte prezentabili – si ati trecut prin crize emotionale, rupturi, divort. Desi aventuroasa si independenta, sunteti sensibila si protectoare; puteti avea un mariaj fericit datorita firii dv.: deschisa, calda si prietenoasa.

Sunteti predispusa la infectii, raceli ale cailor respiratorii, inflamatii si accidente minore: rani, taieturi, arsuri si traumatisme osoase.

Timp de un an de zile exista predispozitia unor schimbari bruste in relatii. Veti trai noi experiente emotionale; va implicati in mod imprevizibil intr-o relatie de dragoste sau rupeti o legatura din cauza unor tensiuni ascunse acumulate in timp.Anul acesta veti avea sentimente de neliniste si incertitudine cu privire la cariera dv. si acest lucru va va determina sa fiti mai prudenta in afaceri si cheltuirea banilor.

Reclame

2 gânduri despre „Marinika 9.06.1949, Oradea, ora 19:45

  1. Multumesc Ariela, pentru munca depusa la interpretarea astrogramei natale . Multumesc cabinetului Astreonline pentru publicarea raspunsului. Intr-adevar aveti mare dreptate. In privinta relatiilor sentimentale, deja au aparut schimbarile prevazute de Ariela.

    Am o rugaminte mare la voi: sterge-ti raspunsul meu de pe site.

    Cu multumiri,
    Marinika

    1. Dupa ce „v-ati vazut cu sacii in caruta „…..Am o rugaminte mare la voi: sterge-ti raspunsul meu de pe site” Va stergem raspunsul cand veti achitati taxa de 500 Euro dnei astrolog Ariela. Articolul cu analiza natala gratuita are rol publicitar pentru astrolog!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close