Lilith – punctul de inconstienta, in “oceanul” impulsivitati


Ingresul lui Lilith in Berbec a avut loc pe 24 martie 2011, unde va stationa pana la sfarsitul anului. Lilith in domiciliul lui Marte si Pluto in semnul de exaltare al Soarelui, provoaca foarte puternic  forta elementului de foc, astfel pot rezulta temeri, obsesii, lasitate, manifestari devoratoare a violentei si agresiuni, atractie fata de arme, de tot ceea ce inseamna – foc  – mai ales in a doua jumatate a anului. Da un impuls pentru intreg zodiacul, astfel orice greseala personala, publica sau politica, vor face obiectul unor serioase probleme pe parcursul acestui an.

Lilith, partea noastra intunecoasa, inconstienta, simbolismul respectului de sine, instinctele cele mai umile … tot ceea ce tine de natura noastra interiora, ce depinde de partea “neagra” a karmei noastre, induse de mediu, de ispite, de vicii.

Articol scris de astrolog MicaSia

Lilith in Berbec,  genereaza impulsivitate excesiva, temeri fata de faptul ca nu este timp si efort suficient, pentru ceea ce ne propunem, asprime, duritate, cruzime, frica de viitor. Dar benefica pentru a invata cum sa ne planificam timpul si cum sa ne gestionam energia, sa cultivam diplomatia. In  tranzit, reprezinta intreaga societate si fiecare persoana in parte, trebuie sa cultivam increderea de sine, modul de a fi rationali, sa ne infranam dorinta, impulsivitatea de a obtine rezultatul imediat, refuzul de a astepta.  Pierderea controlului are loc atunci cand constiinta umana este oprita, iar comportamentul sau este influentat de atitudini inconstiente.

Influenta acestui tranzit, in functie de pozitia lui Lilith in tema natala:

Berbec, impulsurile erotice devin mai intense, cuvantul Eros va predomina in gandurile voastre, pierzand simtul proportionalitatii, dintre real si ireal, curiozitate erotica, posibili noi parteneri.

Taur, predomina o nota de mister in Eros-ul vostru, ceea ce va ajuta sa analizati dorintele si sa intelegeti sensurile cele mai intunecate ale iubirii, predominand cantitatea in dauna calitatii……….….Continue reading →

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close