Delia Anisoara, 30.01.1992, Bucuresti, ora 17:00


Sunteti o persoana puternica, magnetica, cu un spirit viu, minte creativa si suflet cald. Ambitioasa, orgolioasa si materialista, va doriti o pozitie inalta in cariera pentru care sunteti dispusa sa munciti cu perseverenta si constinciozitate.

Analiza astrologica  realizata

de astrolog Ariela

Aveti multe calitati si talente, energie, intuitie si viziune, o karma buna pentru profesie, sanse de a fi lider. Important este sa va clarificati scopurile cat mai repede, sa vizati o cariera bazandu-va pe fortele proprii, sa nu renuntati in fata obstacolelor si sa profitati de oportunitati.

Colaborarile va sunt favorabile, la fel si munca cu publicul sau grupuri de persoane. Veti obtine cu siguranta castiguri frumoase din munca dv. dovedind responsabilitate si profesionalism. Puteti reusi in afaceri, stiinta, educatie, sanatate, chimie, industrie, inginerie, arhitectura, relatii cu strainatatea, politica, chiar si arta.

Sanatatea este buna, cu predispozitie la mici accidente si fracturi, sensibilitate la substante psihotrope, alcool, medicamente, droguri, otravuri.

In aceasta perioada aveti multa dorinta de cunoastere, invatare, explorare si noutate, iar pana in iunie 2012 sunt sanse deosebite pentru a progresa, invata, pentru a va orienta intr-o anume cariera sau profesie (dreptul, filozofia, medicina, limbi straine sunt cele mai atragatoare).

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close