Sarbatori pascale sub Chiron in Pesti


Chiron este un planetoid sau o planeta minora descoperita relativ recent in sistemul nostrum solar, respectiv in 1 noiembrie 1977. In mitologie, el era un centaur mai special, intelept si binefacator, copil al lui Cronos (Saturn) si Philyra. Tutorele mai multor eroi, simbolizeaza marele instructor si patronul maestrilor, ceasornicarul zodiacului, simbolul initiatului care a invins personalitatea sa.

Autor:

astrolog Andromeda

In astrologie, Chiron reprezinta puntea care ne ajuta sa trecem de la Saturn – traditie si conventie- la Uranus – noi structuri, noua constiinta, tot ceea ce este nou. Trecerea se face fara a distruge ceva, prin cercetare spiritual si ghidul necesar pentru a indeplini calea noastra., reprezinta momentul present aflat intre trecut si viitor, reprezinta “aici si acum”.

In harta natala, Chiron , prin pozitia in semn si casa, ne arata punctual – cheie care ne permite sa fim capabili sa depasim orice obstacol, permite schimbarea directiei. In aspect tranzitoriu, el ne pune fata in fata cu aspecte din trecut, dureri, tristeti pe care trebuie sa le vindecam, aducandu-ne in ajutor o persoana  care sa ne vindece sufletul,  un ghid care sa ne ajuta sa ne intelegem problemele si sa trecem mai departe, ne ofera leacul miraculos. De noi depinde cum ne invatam lectia lui Chiron daca stim sa beneficiem de prezenta omului vindicator in viata noastra sau daca acesta ne va crea doar o iluzie de vindecare , aducand apoi suferinta.

In prezent, Chiron se afla in Pesti, zodie de apa, a subteranului, a tenebrelor si iluziilor. El merge de mana cu Neptun in aceeasi zodie, zeul viselor, credintei si iluziilor. Aceasta configuratie astrala ne obliga sa ne intoarcem catre credinta, catre Dumnezeu, sa parasim zona egoismului. Din 21 aprilie, Venus aflata si ea in Pesti, va intra in semnul impulsiv al Berbecului, pe fondul creat de Luna in Capricorn, ne indeamna la petrecerea unui Paste mai spiritual, cu sentimente reprimate…..Continue reading →

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close