Zodia Taur


Lasand in urma  bebelusul zodiacului, Berbecul “deschizatorul” de drumuri, pasim in cel de al doilea semn zodiacal, Taurul, “materialismul” lumii. Guvernat fiind de planeta Venus, care in mitologia romana reprezenta, zeita iubirii, a frumusetii si a placerii, si  a carei imagine este  in  acelasi timp  asociata  luxului si desfranarii. Termenul care definea cel mai bine aceasta zeita era “materialista”, intrucat preferinta ei pentru lux o determina sa fie mai mult decat indulgenta fata de sine insasi.  Poate  din acest motiv,  el pune pe primul loc posesiunile materiale, nerefuzand niciodata placerile “nevinovate” ale  vietii.  Fiind extrem de tandru, nu-i  scapa  lucrurile bune in viata, neignorand niciodata tentatiile fizice care apar in calea sa.

Articol scris de :

Denebola

Comparativ cu Balanta, care la randul ei este  guvernata  tot de Venus, Taurul nu poate vedea decat  frumusetea obiectelor, in timp ce Balanta este preocupata de oameni in general, si de frumusetea interioara si exterioara a acestora. Atunci cand  are in fata  un proiect pe care trebuie sa-l realizeze stie intotdeauna cum sa-si atinga idealurile, dand dovada de o remarcabila tenacitate.

Proverbial de  incapatanat pare  mai mult preocupat de bunurile personale. Fiind uneori  prea indulgent cu propria persoana, iar alteori, prea avar, dar da dovada de multa stabilitate si de un extraordinar simt practic. Motiv pentru care  pare incapatanat fara  nici o justificare si, adesea, chiar insolent, fiind total opus Scorpionului care pune pret  pe valorile de grup. Unul se infatiseaza cu o nemaipomenita tenacitate in atingerea scopurilor, planurile fiind urmate de o constiinciozitate de invidiat, iar celalalt ca o ambitie fara rost, iar daca cineva face imprudenta sa-i atraga atentia ca greseste, devine impertinent.

Avand o exceptionala  capacitate  de  munca isi urmareste cu tenacitate transpunerea viselor in realitate. Desi e hotarat si insistent cand isi propune ceva ,in acelasi timp este precaut, calculandu-si fiecare pas pe care il mai are de facut. Prefera sa-si  asume responsabilitati… decat sa stea in umbra cuiva. Aceasta indarjire in  fata  obatacolelor  este cel mai desea doar un mijloc de a-si asigura confortul sau siguranta financiara. Destul de indulgent cu el, posibil un pic mai mult decat avar, insa cu simt practic, urmareste toata viata cu  obsesie, daca vreti, obtinerea confortului personal, financiar si afectiv…… Continue reading →

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close