AnyLy, 3.06.2000, Sibiu, ora 10:00


Veti dezvolta o personalitate puternica si demonstrativa. Receptiva la valorile sociale, veti fi preocupata de realizarea propriilor idealuri si indatoririlor sociale prin proiecte de colaborare si cooperare. Viata sociala va fi foarte bogata in evenimente. Veti avea multi prieteni, relatii si asociati, interese umanitare. Aveti inteligenta, intuitie si viziune asupra viitorului, multa ambitie. Doriti sa mergeti pe un drum propriu, sa va exprimati originalitatea. Veti fi capabila sa luati decizii rapide si este posibil sa va orientati cu indrazneala spre o profesie legata de politica si functii guvernamentale.

Analiza astrologica  realizata

de astrolog Ariela

Dispuneti de energie si forta necesara pentru a va exploata resursele. Va indreptati instinctiv spre pozitii de putere, prestigiu si admiratie. Orice veti alege, va fi necesara o munca sustinuta si o lupta continua pentru atingerea obiectivelor. Veti intra in conflicte pentru ca reactionati impulsiv, aveti tendinte dominatoare, o anume inflexibilitate si obstinatie in idei. Iubiti varietatea si schimbarea in activitate si exista pericolul sa va abandonati la un momentdat telul pentru a va orienta in alta directie. Veti castiga popularitate prin magnetismul personal si abilitatile de comunicare, dar puteti atrage dusmanii si scandal public. Cele mai multe evenimente, schimbari si transformari vor fi in relatii si colaborari cu persoane din toate sferele sociale.

Va fi necesar sa va constientizati sentimentele si sa le exprimati, sa deveniti mai atenta fata de cei din jur si de nevoile lor; sa urmariti scopuri precise pentru a avea realizari solide.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close