Previziuni astrale – Mai 2011


La inceputul lunii Mai avem primul eveniment astronomic cu impact astrologic, faza de conjunctie Luna – Soare se va produce  in dimineata zilei de 3.05.2011la orele  9:50:40 la 12°30′48″ Taur.Lunatia va activa  finantele, valorile materiale si personale, neincrederea in oameni. Incapatanarea, gelozia si obsesiile, va atrage   acumularea  karmei de atasament si posesivitate. Gradul 12 este un grad karmic plin de  vibratie spirituala. Lunatia pe acest grad indica finalul unor lucruri si inceputul altora (cu credinta in implinirea idealurilor). Impactul  spiritual il vom resimti in toate demersurile, activitatile si evenimentele care vor avea loc pana in data de 17 mai.

Articol previzional scris de prof. astrolog Artemis

Taurul,  semnul fix de pamantului, este activat puternic de ingresurile planetare: Luna Noua, Soare, Mercur, Venus, Marte. Acceptati invitatie astelor de a va  de a reconecta cu planeta păamant, fiti recunoscator pentru darurile pe care le primiti  si bucurati-va de muzica, frumusete si bunuri materiale.

La nivel mondial, luna Mai este o luna plina cu evenimente karmice. Numarul mortilor va creste (prin sinucidere, interventii chirugicale si accidente). Este luna cea mai riscanta privind cutremure, inundatii si alte calamitati naturale. Ne putem astepta la seisme sau alte tipuri de evenimente, in perioada fazei de   Luna Plina in Scorpion.

Horoscopul karmic personal se efectuiaza  numai cu programare prin e-mail:astrologmanuela@yahoo.com

In plan personal, oamenii au sansa de a se eliberea de karma de atasament si posesivitate, pe tot parcursul lunii mai. Oferiti si acceptati cadouri (este perioada cea mai benefica din an cand ne putem  elibera de karma prin daruri materiale). Conjunctia Venus – Marte in Taur 23 mai, va aduce  despartiri sentimentale, certuri, scandaluri, pierderi materiale, riscuri prin investitii (in prim plan sunt “oamenii  obisnuiti” care nu cred in karma).

 “Analiza astrologica- Infidelitate ” (totul despre dragoste si iubire) consultatie audio  -Taxa  este de 100 lei  – programare prin e-mail:astrologmanuela@yahoo.com

Soarele in Taurul influenteaza  mentinerea  proiectelor  si  fixeaza planurile sau ideile din timpul tranzitului prin zodia Berbec. Incepand cu data de 7 mai se pot planta sau demara activitati care necesita efort si perseveretna pentru a fi finalizate. Sunt avantajate afacerile cu : cosmetice, coafura, bijuterii, arta, moda, muzica, obiecte de lux, etc.

Zile cu evenimente karmice: 01, 02, 08,11,12 ,15,22,23,30,31

Previziuni generale pentru fiecare semn zodiacal….Continue reading →

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close