Razboi si Pace, rezultanta Veneratie


Tranzitul lui Venus in Berbec, a inceput pe data de 21 aprilie 2011 si se va incheia pe 16 mai 2011, cand va tranzita semnul Taurului. In aceasta perioada ne exteriorizam emotiile, devenim mult mai sensibili, la cuvinte, fapte venite din partea persoanei iubite, a familiei, a grupului din care facem parte. Excesul de sensibilitate, pasiune de pe parcursul acestui tranzit, nu reprezinta un impact foarte bun asupra mediului nostru social, profesional si nici chiar individual, chiar daca Venus in Berbec, ne impulsioneaza sa ne concentram mai mult pe persoana noastra, pe dorintele si nevoile noastre primitive, ramanand fideli motivatiilor noastre proprii si nu ale celorlalti. Sentimentul de familiaritate, intre noi si ceilalti, este perceput ca lipsa de respect, astfel devenim intoleranti, impulsivi, agresivi, incapatanati. La fel reactionam si pe plan financiar, cheltuind excesiv, pe lucruri care nu sunt o necesitate in acest moment. In aceasta perioada, bolile cronice pot intra in remisie.

 Articol scris de astrolog MicaSia

Venus, simbolizeaza dragostea, felul cum ne raportam la ceilalti si viceversa, a tot ceea ce are valoare in viata noastra, valoarea sinelui nostru, ce ne place si ce nu ne place, iubirea sacra si profana, spirituala si senzuala….versa si viceversa….dubla demnitate.

Zeita Iubirii exilata in domiciliul Zeului Razboinic – acid si baza – acest amestec chimi ceste un suport pentru cuceriri amoroase, pasionale, impulsive, consolare in infrangeri, curaj, pasiune, dorinta, gelozie, obsesivitate. Pasiunea devine mistuitoare, de scurta durata ……Continue reading →

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close