Eclipsa de Soare din Gemeni – 2 iunie 2011


Principalele evenimente astrale care ne influenteaza in aceasta perioada sunt doua eclipse partiale de Soare, una in Gemeni pe 2 iunie 2011, si urmatoarea in Rac pe 1 iulie 2011. Sunt evenimente majore, avand influente pe care noi le percepem preponderent tensionant si negativ. In realitate, evenimentele sunt karmice, obligatoriu de trait, necesare si benefice evolutiei noastre spirituale.

Articol scris de Astredamus

Eclipsa de Soare din Gemeni ce are loc in data de 2 iunie 2011, ora 0:02:36 GMT+3  11°01′52″ Gem. Primii afectati de eveniment sunt asa cum ne asteptam persoanele nascute cu Soarele in Gemeni. Se vor confrunta cu crize de identitate si slabiciuni. Unii vor duce spre extrem aceste caracteristici, devenind aroganti, bazandu-se pe lucruri doar de ei stiute, care in realitate se vor dovedii a fi simple himere, motiv in plus pentru ca astrele sa scoate in evidenta si diferite slabiciuni ale lor. Tot ce inseamna relatii, parteneriate sentimentale sau comerciale, tot ce inseamna relatii interumane vor avea de suferit de pe urma eclipsei. Dealtfel pe acest segment de viata se vor petrece majoritatea neplacerilor avute de acesti nativi. Pentru ei este inceputul rezolvarii unor conflicte relationale din ultimii ani, momente deloc placute, dar cun siguranta benefice pentru un nou inceput, a tot ce inseamna pentru ei axa relationala. Nu este inceputul conflictului, ci revenirea in actualitate siacutizarea lui, este momentul inceperii finalizarii acestuia.

Pentru a afla in ce mod va poate influenta viata, aceasta eclipsa de Soare, va invit la o consultatie astrologica.

Urmatoarele zodii puternic afectate vor fi Pestii si Fecioarele. Acesti nativi vor avea parte de un blocaj, atat pe linie familiala, sociala cat si din punct de vedere al  carierei. Vor fi pusi in fata unui obstacol, pe care pot si trebuie sa il depaseasca. Dificultatile vin din trecut, urmare a unor situatii incorect rezolvate. Eclipsa vine pentru a-i impiedica sa mearga mai departe, e o “gara” pentru o oprire spre a gasi o solutie justa. Greu vor trece peste momentele tensionante, Fecioarele trebuie sa dea dovada de corectitudine, responsabilitate, sa invete ce inseamna colaborarea cu ceilalti, lasand aroganta in trecut. Trebuie sa se puna in postura de servitori ai celorlalti. Pestii vor trebui sa dea dovada de bunatate, de o cedare a dorintelor lor in favoarea celorlalti, de un sacrificiu personal facut cu daruire si o anume bucurie pentru partener, indiferent ca exista sau nu un contract intre el si celalalt. Doar astfel obstacolul va fi depasit cu mai putina tensiune. Daruirea intru folosul altora e cheia fericirii pentru viitorul apropiat.

Sagetatorii sunt urmatorii pe lista necazurrilor date de aceasta eclipsa. Acesti nativi vor trebui sa faca un mare compromis. Cauza se afla tot in anii din trecut. Situatia nu se va rezolva si nu va fi “liniste” pana ce nu va fi facuta aceasta concesie in favoarea celuilalt. Sigur ca majoritatea Sagetatorilor sunt capabili sa inteleaga imediat ce anume trebuie sa duca la indeplinire. Problema este pentru restul… de la majoritate la 100 %. Deoarece exista un procent de Sagetatori, care vor pune violenta si forta bruta inaintea conceptelor superioare privind modul de desfasurare a unei relatii interumane……. Continue reading →

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close