Regele a murit. Traiasca Regele!


Indiscutabil, regele este petrolul. Neptun, guvernatorul zodiei Pesti, revenit la el acasa din perioada anilor 1847 – 1861, respectiv o perioada de revolutie de 164 de ani si 280 de zile. Neptun reprezinta petrolul, visele, dar si dependenta. Cand foloseam energia bratelor, ne deplasam pe “drumuri” cu caruta trasa de cai sau boi… odata cu folosirea energiei petrolului, ne deplasam pe “super sosele” cu adevarati bolizi de viteza (pastrand proportiile).

Articol scris de Astredamus

Acest articol ar trebui sa se intinda pe multe pagini virtuale spre a fi inteles dupa dorinta mea. Deoarece vreau ca el sa fie citit in intregime si nu sarit pe diferite alineate, am sa-l restrang la minim posibil, cu riscul de a-si pierde o anume logica sau fluenta. In 1859, cu Neptun in Pesti, Jean Joseph Etienne Lenoir a creat un motor cu combustie interna cu 1 cilindru in doi timpi. Motorul era alimentat cu petrol de lampa si avea aprindere prin scanteie de la bujii. Era diferit de restul inventiilor, deoarece nu avea compresie ceea ce il facea silentios. Nefiind multumit de performantele creatiei sale, inventatorul a omis sa ceara patent de inventator. O alta iluzie a lui Neptun, ceea ce a facut ca altii sa beneficieze de avantajele colosale ale inventiei.

In acei ani Pluto se afla in Taur, o alta zodie care creaza dependenta (intr-un mod diferit). Lumea a devenit astfel legata ombilical de petrol. Cine avea control pe decizie si administrare de zacaminte petroliere, detinea puterea. Petrolul este energie, este viata si miscare, care a folosit ingeniozitatii stiintifice date de zodia opusa axial Fecioara. Miscare si utilitate in folosul celorlalti. Precum, de stralucirea aurului, guvernat de Leu, se foloseste Varsatorul, adica aurul este pentru viitor si nu pentru prezent. Aspectul este dificil de observat, chiar daca sa renuntat la aur ca etalon valutar. La fel, de utilitatea argintului simbol al Racului, se bucura Capricornul, iar de energia terapeutica a cristalelor si semipretioaselor reprezentate de Fecioara, se folosesc de ea ………Continue reading →

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close