Remedii astrale pentru Silvia Dumitrescu


Publicatia online Cancan ne informeaza despre problema de sanatate a celebrei artiste de muzica Silvia Dumitrescu. Starile de depresie si anxietate, datorate si de afectiunea glandei tiroide ii creaza o serie de neplaceri. Nativa cu Soarele in Balanta, nascuta a doua zi dupa eclipsa de Soare, cunoastem incercarile grele prin care a trecut in ce priveste parteneriatele ei. Aceasta luna, iunie 2011, in care toti ne confruntam cu energia a trei eclipse, care pe rand ne vor dezgoli viata si pe urma sufletul. Este foarte important sa stim sa le traversam, deoarece aduc in atentia noastra probleme nerezolvate din anii ce au trecut.

In acest articol vreau sa spun despre remedii astrale, care sa-i redea bucuria si fericirea sufleteasca, indragitei soliste de muzica Silvia. Nu aduc si nu pun in discutie dorinta de a urma un tratament medical in strainatate, suntem constienti de beneficiile aduse prin progresele stiintei medicale.

Articol scris de Astredamus

Pentru a beneficia la maxim de energia eclipselor din luna aceasta trebuie, acum mai mult ca niciodata trebuie sa-si foloseasca energia Uraniana din Leu. Este tocmai acea stare de spirit care a facut-o celebra, este felul neobisnuit si aparte care ne-a incantat pe noi, admiratorii ei, miscandu-ne din canale tipice si traditionale si aratandu-ne ca se poate si altfel. In muzica, creatie si viata, nu e neaparat necesar sa respectam reguli. Depresiile le are de la Neptun si configuratiile acestuia din prezent, care o fac sa creada ca drumul ei e plin de obstacole. Ea trebuie sa inceapa ceva nou, cu o doza mare de inedit. Ideile vor veni instantaneu si pe neasteptate. Un mini turneu prin care sa acorde autografe, este un bun si minim inceput. Atat de multi o asteptam sa o revedem.

Invit pasionatii de cunostinte esoterice, la curs de astrologie, pentru fixarea si perfectionarea cunostintelor astrologice. Invatati sa interpretati harta natala personala si a celor dragi voua.

Sa stea cat mai putin in interiorul locuintei si cat mai mult in mijlocul oamenilor, prietenilor, cunostintelor, rudelor. Sa nu aibe nici o pretentie de la ei in ce priveste corectitudinea, punctualitatea, sa nu selecteze pe nimeni, dupa nici un criteriu. In acest fel va apare in viata ei al doilea pas benefic. Acela in care se va implica la nivel de hobby, in actiuni cu o anume tenta umanitara si caritabila, directionata spre ceilalti.

Consultatii astrologice audio prin telefon, messinger sau skype

Trecutul, prezentul si viitorul se afla in astrograma natala a fiecaruia. Pentru a afla ce ne rezerva viitorul nostru, cum putem traversa perioade sau situatii mai putin placute, adresati-mi oricen tip de intrebari. Veti beneficia de raspunsuri concrete si analize facute cu suflet si profesionalism.

Prin modul ei de a fi si a se exprima, va reusii sa scoata timiditatea din ei, sa isi exprime sentimentele. Vorbesc despre semeni ai nostri, mai putin aflati in gratiile norocului. Va ajunge sa-i vindece pe ceilalti de angoase, sa-i invete sa spuna cu curaj ceea ce simpt si doresc. Va scoate la lumina creativitatea ce salasluieste in fiecare din noi. Silvia e capabila sa ne vrajeasca si sa scoata din noi flacara implinirii dorintelor, care sa ne lumineze sufletul. Nici terapeuti incarcati de acte oficiale, nu sunt capabili de minunile ce ni le poate aduce Silvia. Urmarea acestora se va transpune in sanatate…….. Continue reading →

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close