ADRIANA 29.09.1960 IASI


Adriana esti nativ Balanta cu Ascendentul in Leu si Uranus in casa I care te face sa fi deschisa la noutati, esti o persoana norocoasa cu reusite profesionale.

Tranzitul marelui benefic Jupiter peste Mijlocul Cerului iti poate aduce oportunitati privind schimbarea locului de munca , un job mai bine platit insa pentru aceasta trebuie sa urmezi un curs de specializare, un master, doctorat, depinde de studiile care le ai facute pana acum.

Exista riscul pierderii locului de munca spre sfarsitul lunii septembrie, trebuie sa fi foarte atenta, sa respecti programul de lucru si sa-ti indeplinesti sarcinile de serviciu. Te poti gandi si la o reorientare profesionala, o meserie noua in domeniul comunicarii sau artei. Este perioada in care au loc mari transformari in viata ta care pot avea repercursiuni si asupra sanatatii, trebuie sa inveti sa fi mai organizata, sa fi constienta de ceea ce-ti doresti, sa cauti resurse interioare si sa nu te lasi doborata de probleme si nici inflentata de anturaj.

Tranzitul lui Neptun pe casa a VIII a te predispune la depresii( astrele predispun – omul dispune!!) si trebuie sa ai grija la folosirea medicamentelor fara prescriptie medicala.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close