BEATRICE 21 Aprilie 1978, Bucuresti


Beatrice, esti nascuta in zodia Taur cu Ascendent in Sagetator, ai planeta Neptun in conjunctie cu Ascendentul ceea ce iti confera senzitivitate, sensibilitate, intuitie. Esti capabila sa percepi vibratiile cele mai subtile. Esti pasionata de arta, muzica, lux, de tot ceea ce da valoare si savoare vietii.

Soarele in casa a IV nu este tocmai cea mai buna pozitie deoarece priveaza individul de ajutorul influentei solare in cea mai mare parte a vietii sale, ultima parte fiind iluminata de Soarele succesului. In ceea ce priveste realizarea sociala aceasta va veni in momentul in care vei invata sa devi independenta din punct de vedere financiar si sa ai incredere in ceilalti.

Posezi niste principii conservatoare dealtfel caracteristice zodiei tale dar la care ar trebui sa renunti. Iti vei descoperi vocatia, vei simti ceea ce trebuie sa faci prin mult studiu. Trebuie sa faci un compromis intre realizarea sociala si implinirea sentimentala insa deciziile prioritare sunt cele sociale.

Incepand cu 15 iunie trebuie sa fi prudenta la locul de munca, in relatiile cu ceilalti, ai tendinta de a fi foarte impulsiva si ar trebui sa incerci sa atenuezi acesta impulsivitate prin plimbari in aer liber sau activitati fizice. Iti recomand sa faci un curs in domeniul relatiilor interumane sau astrologie, pictura, grafica web etc.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close