MELANIA 14 iulie 1975, ora 13:10, BRAILA


Melania esti nativ Rac cu Ascendentul in zodia Balanta si Uranus in conjunctie cu Ascendentul. Esti sociabila, independenta, originala, dornica de a fi la curent cu noutatiile, moda, esti corecta, diplomata, ai respect pentru lege si autoritate, esti capabila de trairi emotionale intense.

Din punct de vedere social te-ai putea realiza foarte bine in strainatate dar deocamdata nu poti din cauza ca ai obligatii fata de familie, ai un blocaj, pana nu reusesti sa te eliberezi de aceasta karma  nu poti fi realizata social. Trebuie sa inveti sa-ti asumi responsabilitati pentru cei dragi, sa-i ajuti din toate punctele de vedere: material, financiar, moral, sa ai rabdare in relatia cu sotul, sa inveti sa te descurci singura, sa te maturizezi. Te face fericita arta, filmul, grafica, ar fi bine sa lucrezi intr-un astfel de domeniu care sa te puna in evidenta, sa stralucesti, ai avea nevoie de studii superioare.

In acesta perioada Saturn este in tranzit prin casa XII in conjunctie cu Pluton si Luna natala, este un tranzit greu care te obliga sa renasti prin forta interioara, sa gasesti in sufletul tau vointa pentru a face ceva util in acesta viata. Poti trece prin momente dramatice, prin stari de neliniste( exista riscul de a te desparti sau a pierde o persoana draga). Iti recomand ca in aceasta perioada sa stai mai mult izolata, sa te ocupi de studiu, eventual sa finalizezi anumite studii ramase neterminate din diverse motive.

Reclame

1 gând despre „MELANIA 14 iulie 1975, ora 13:10, BRAILA

 1. Buna ziua,
  Va multumesc foarte mult pentru analiza astrogramei!
  Descrierea dvs este identica cu realitatea in cel mai mic detaliu. Jos palaria pentru profesionalism!
  Mult succes in cariera, doamna!
  Cu respect,
  Melania

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close