ADA 15.09.1981, BUCURESTI


Ada esti nativ din zodia Fecioara cu Ascendent in zodia Scorpion si Venus in conjunctie cu Ascendentul, ai o personalitate magnetica, te faci placuta in societate, ambitioasa, curajoasa, incapatanata, cu spirit de observatie, intuitiva, inclinata spre critica cu un comportament imprevizibil. Esti conservatoare, nu te lasi influentata si nu faci compromisuri, desi esti sociabila nu esti o persoana deschisa, ai o fire secretoasa si nu arati ceea ce gandesti in realitate. Iti doresti siguranta materiala si financiara, viata ta este plina de evenimente traite la limita.

Aglomerarea de planete din casa XII indica faptul ca ai o karma grea de rezolvat iar prezenta lui Pluton in aceasta casa te determina sa renasti din cenusa, sa te transformi.

Casa a XII a in astrograma reprezinta haosul si Pluton arata ca te temi de pierderea controlului asupra haosului, a necunoscutului, a psihicului. Va trebui sa te confrunti cu probleme ascunse in subconstientul tau susceptibile de a fi intunecate, trebuie aduse la suprafata pentru a fi tratate, dispui de potentialul necesar pentru a transforma o criza in ceva productiv si util. Poti renaste alegand o meserie in domeniul psihologiei, psihiatriei, medicinei, politiei, o meserie in care sa descoperi tot timpul informatii noi si in care esti supusa unui risc. Energia blocata in subconstient mai poate fi eliberata prin terapie sau auto-analiza.

Ai talente in domeniul stiintelor ezoterice, astrologie, medicina si poti face cariera in medicina naturista, terapeutica ramuri mai noi ale medicinei, esti preocupata de descoperirea adevarului asa ca poti lucra in politie, institutii judiciare. Iti doresti o pozitie sociala si cariera in care sa stralucesti insa iti recomand sa practici o munca in serviciul altora, esti capabila de a lua decizii mult mai bune din pozitia de subaltern.

Prin cercetare in domeniul medical, ezoterism poti face o descoperire frumoasa care-ti va aduce un renume, poti deveni un geniu dar ai si o implinire a destinului. In luna august apare riscul de schimbare a locului de munca sau chiar de pierdere a acestuia, poate doresti chiar tu o schimbare pentru ca apar noi oportunitati insa trebuie sa fi atenta ca-ti asumi un risc, sa te gandesti bine daca merita sau nu sa fie facuta schimbarea.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close