Previziuni eclipsa 1 iulie, 2011 (II)


Raspunsul individului la eclipsa partiala de Soare este atat fizica, cat si psihologica, nu este neobisnuit pentru un individ sa dezvolte o constiinta in timpul eclipsei. Un sector din viata noastra cade in intuneric si ilumineaza un alt sector care necesita atentie.

Balanta – accentul eclipsei se pune pe dezvoltarea carierei si a reputatiei sociale. Un sentiment de presiune poate bloca dezvoltarea de recunoastere publica, dar vei avea determinarea de a promova obiectivele tale. Au loc evolutii semnificative cu privire la aspectele afacerii tale, daca este cazul. Asigurati-va ca aveti relatii bune cu colegii dumneavoastra, pentru ca aceasta este cheia pentru progresul dumneavoastra.

Scorpion – influenta acestei eclipse, accentueaza nevoia de crestere spirituala. Problemele de etica si problemele filosofice sunt acum de folosire dvs. personale. in timpul care influenteaza eclipsa solara, invatamantul superior, dezvoltarea culturala, si experientele de calatorie joaca un rol important in explorarea intelepciunii si a adevarului pe plan spiritual. Acesta este un moment bun pentru explorare intelectuala si pentru a studia o limba straina. De asemenea, este timpul sa va continuati studiile sau de a efectua acea calatorie la care ati visat intotdeauna.

Sagetator – accentul eclipsei are loc pe bunuri materiale si sex. Activarea libidoului poate stimula impulsuri agresive sexual. Reactie psihologica sporeste dezvoltarea spirituala si dezvoltarea mintala. Motivatia depinde de nivelul de dezvoltare. Dispuneti acum de o intuitie foarte buna si veti face predictii bune. O mare atentie este necesara pentru fiecare tip de investitie, emotionala sau economica, astfel incat sa fi atent la fiecare pas.

Capricorn – eclipsa accentueaza interesul asupra altor persoane. Un sentiment de nemultumire va incurajeaza sa cautati noi obiective pentru a imbunatati stima de sine. Acordati atentie acum la parteneriatele de casatorie sau de afaceri. Aceasta eclipsa consolideaza relatiile solide, si dizolveaza relatiile inutile. Armonia si echilibrul sunt importante pentru cresterea ta emotionala.

Varsator – accentul eclipsei cade pe sanatatea personala, mediul si relatiile tale. Un raspuns pozitiv la eclipsa, de obicei, duce la o sanatate mai buna si practica, prin schimbarea modului de viata si nutritie. Sanatatea fizica si psihica, va poate afecta pozitiv productivitatea generala. Trebuie sa luati in serios preocuparile dvs. cu privire la problemele legate de munca ta, pentru a evita probleme ulterioare. Trebuie sa ai grija ce spui si ceea ce faci pentru a evita conflictele inutile. Dusmanii care sunt in fundal, ar putea incerca sa- ti saboteze progresul. Este o perioada buna pentru punerea in aplicare a unei strategii concepute pentru a pacali adversarii, pentru a arhiva si de a face un tratament alternativ, de a gestiona problemele de sanatate existente. in timpul acestei eclipse, sanatatea ta, munca, dedicarea, asistenta si viata ta de zi cu zi au o prioritate mai mare. Vei deveni foarte controversat si competitiv cu alte persoane, care nu te va ajuta la toate obiectivele pe care le-ai stabilit.

Pesti – aceasta eclipsa subliniaza necesitatea de ati asuma riscuri in materie de dragoste si afectiune, pentru ati trai viata asa cum iti doresti. Este un moment de bun augur pentru introspectie si meditatie, care va aduce cele mai bune idei. Activitatile speculative ar trebui sa fie evitate. Aceasta eclipsa solara va face sa va doriti sa va simtiti confortabil si cresterea necesitatii de securitate, dar veti obtine cu greu ceea ce doriti. Puteti simti un disconfort, prin activitatile dumneavoastra, dar nu va fi o schimbare pozitiva. Este un moment de creativitate maxima.

Articol scris de:

astrolog MicaSia

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close