Jupiter Rx in Taur


Jupiter este o planeta transpersonala si reprezinta educatia superioara, justitia, filozofia, credinta, expansiunea. Este o planeta benefica daca nu primeste aspecte foarte rele si simbolizeaza in tema natala optimismul, generozitatea, succesul, sansele de evolutie ale persoanei.

In 2011 aceasta planeta a patruns in semnul Taurului pe 4 iunie parcurgand destul de rapid primul decan al zodiei pana pe 30 august, trecand apoi in retrogradare.

Jupiter in Taur induce dorinta de bunastare fizica si materiala, de securitate si stabilitate, interes pentru arta, bogatie, casatorie. Toate aceste lucruri sunt urmarite cu rabdare, bunatate, sinceritate, modestie si neimplicare in actiuni riscante. Entuziasmul este moderat, judecata prudenta.

Articol scris de astrolog Ariela (astrolog format si promovat de prof. astrolog Artemis)

Retrogradarea planetei Jupiter va dura pana pe 25 decembrie 2011, timp in care va actiona asupra fiecarei persoane prin cresterea gradului de constientizare interioara. Este o perioada propice gandirii filozofice, un timp de explorare a evenimentelor din trecut in scop cognitiv, pentru ca perspectiva pe care o avem asupra vietii sa fie una corecta. Se poate pune in discutie integritatea personala, generozitatea, reactia pozitiva la evenimentele exterioare. Acum se poate ajunge la intelegerea cauzelor pentru care ne-am confruntat la un momentdat cu limitari si esecuri.

Va fi o perioada favorabila gandirii practice si reconsiderarii valorilor estetice. Ne vom intreba in ce masura rezultatul muncii noastre ne aduce satisfactii, cum ne administram achizitiile materiale si cum sa ne bucuram de placerile simple ale vietii (?).

Insa nu se poate vorbi despre acest tranzit fara sa se ia in considerare si aspectele importante pe care Jupiter le face cu alte planete. Trigonul cu Pluton (in Capricorn), prezent pe toata perioada amintita, favorizeaza dorinta de perfectionare dar si ambitia de a obtine autoritate, putere si control, atat la nivel psihic cat si din punct de vedere material. Aceasta relatie planetara va da profunzime gandirii, intelegerii, invatarii, filozofiei de viata si credintei, va facilita gasirea resurselor interioare pe care e necesar sa le folosim spre binele nostru si al celor din jur. Se pot finaliza cu succes proiecte incepute datorita puterii de concentrare si perseverentei. Se pot gandi planuri de afaceri cu mult calm, iar intuitia functioneaza alaturi de intelegere realista a tuturor aspectelor analizate.

Daca Jupiter in mers direct ofera sanse si deschide calea spre succes, nu inseamna ca acum, cand este retrograd el devine o cauza a dificultatilor si nesanselor. Doar stavileste impetuozitatea, indeamna la renegociere, ajustare, revenire asupra unor…… Continue reading → 

Articolul  a fost verificat de prof. astrolog Artemis

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close