Horoscop la Luna Noua in Fecioara


Astazi dimineata in jurul orelor 6:04:05  a avut loc faza de Luna Noua in semnul zodiacal Fecioara la 5°27’28”. Gradul  5 in semnul zodiacal Fecioara  este guvernat de Soare si Mercur. Ca sa fim fericiti, sa avem parte de prosperitate, sa obtinem succes in actiunile intreprinse trebuie sa analizam bine. Mercur, guvernatorul semnului zodiacal Fecioara se afla in mers direct la gradul 19 Leu, avantajeaza calatorile lungi si afacerile cu strainatata. Conjunctia Soarelui cu Luna in semnul de pamant si variabil, ne predipune la  achitarea unor obligatii sau servicii restante din primavara 2011.   Luna Noua este un moment favorabil pentru noi actiuni si demersuri in interes social, favorizeaza obtinerea sau schimbarea locului de munca, relatiile sef – subaltern si accentuiaza interesul pentru mentinerea sanatati.

Horoscopul la Luna Noua in Fecioara a fost realizat de dna prof. astrolog Artemis

Fecioara este semnul umilintei si al dizolvari datoriilor karmice prin actiuni umanitare, ingrijirea persoanelor bolnave. Acum e momentul sa va intelgeti care este datoria karmica. Luna Noua aduce in prim plan evenimentele pe care Marte le va rezolva cu forta incepand din noiembrie 2011 pana in vara anului 2012. Sunt vizati nativii nascuti in semnul zodiacal Fecioara, care trebuie sa isi faca ordine in obiective. Nativii Pesti sau cei cu ascendnetul in Pesti  se vor confrunta cu probleme relationale. Ei vor trebui sa faca compromisuri si sacrifici pentru partener. Persoanele nascute in Gemeni si Sagetator sunt fortate sa inteleaga ca fiecare proiect, actiune, demers, necesita finalizare prin perseverenta. Semnele variabile sunt predipuse la tot felul de incercari,  si teste de rezistenta in fata vietii. O parte din acesti nativii isi vor ineca durerea interioara in alcool, medicamente, droguri.

SOLICITATI ACUM la cel mai mic pret:


Luna Noua in trigon cu Pluto si Jupiter, le  confera  evenimente pozitive, succes in actiuni, persoanelor nascute in datele: 24, 25, 26 Decembrie, 30 Aprilie, 01, 02 Mai si 27, 28, 29, 30 August.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close