Astrologia in viata omului


In momentul in care viata unui om este plina de conjuncturi nefaste, neimpliniri, suferinte de tot felul ce par sa nu se mai sfarseasca, pierderi, esecuri, in care el parcase simte “prins”, asta arata clar ca el este dizarmonic si blocat energetic. Fiecarui om i s-a intamplat asta o data sau de mai multe ori in viata, toti am fost pe strada aceea!

Astrologia este o modalitate prin care un om poate afla aspectele negative ce trebuie corectate sau eliminate si deasemeni poate afla aspectele pozitive ce trebuie imbunatatite, scoase mai mult in evidenta sau dezvaluite (cum ar fi de exemplu in cazul talentelor), si in acest fel el sa tinda spre implinirea personala, spre echilibru, spre armonie si lumina.

Totodata sunt momente cheie in viata cand trebuie sa actionam intr-un anumit mod, cand trebuie sa ne reorientam, cand trebuie sa schimbam ceva, cand trebuie sa facem alegeri. Astrele ne arata toate aceste lucruri! Ele ne ajuta sa interpretam tot ceea ce se intampla in viata noastra.

Articol scris de: Inna (viitor astrolog, indrumat si promovat de  prof. astrolog Artemis)

“Viata neexaminata nu merita traita”
Socrate
Astfel :

Astrologia vocationala te poate ajuta sa intelegi care iti sunt punctele slabe si care iti sunt punctele forte din punct de vedere profesional sau iti poate arata directia pe care trebuie s-o urmezi in cariera in functie de aptitudinile tale. Multi ani poti sa ai o ocupatie, de cele mai multe ori aleasa din considerente de ordin material, dar sa nu fie ceea ce ti se potriveste cu adevarat, ceea ce te-ar putea implini, ti-ar putea da satisfactie.

Astrologia medicala poate observa in corpul tau o boala in stare latenta ,care uneori nu este depistata, prin mijloace moderne, de catre medici. Declansarea ei depinde de actiunile, si gandurile tale ulterioare. Astrologia medicala poate deasemeni sa previna o interventie chirurgicala sau sa aleaga perioada optima pentru aceasta interventie, pentru ca totul sa decurga bine si insanatosirea sa fie rapida.

Astrologia de afaceri iti poate sugera momentele favorabile intr-o tranzactie, intr-un schimb de informatii, momentul in care apare o oportunitate in afacere pentru cresterea financiara sau dezvoltarea companiei. Astrolgia te poate ajuta sa relationezi, cat mai bine, atat cu membrii organizatiei cat si cu partenerii de afaceri. Astrologia ar putea fi veriga lipsa intre succes si esec.

Astrolgia karmica iti arata ce karma “aduci” cu tine din vietile anterioare, fie ea pozitiva sau negativa (karma de posesivitate,karma de agresivitate sau karma de ignoranta). Totodata iti arata lectiile de viata pe care le ai de invatat pentru a evolua in acest plan existential.(neinvatarea, nedepasirea lor atrage dupa sine repetarea acestora in viata ta).

Astrolgia psihologica te poate ajuta sa te cunosti,sa te intelegi mai bine, sa-ti depasesti complexele, sa fi capabil sa-ti vezi acele asa-zise “unghiuri moarte”, acele locuri din personalitatea ta sau din viata ta in care intoteauna pari sa ai problemele,astfel incat intr-un final sa poti face in existenta ta schimbari pozitive.

Astrologia previzionala iti poate furniza informatii despre momentul potrivit pentru o casatorie, locul si timpul potrivit pentru construirea sau achizitionarea unei case, timpul cel mai potrivit pentru conceperea unui copil sau chiar momentul cel mai bun pentru mutarea in alta localitate sau pentru inceperea unui nou loc de munca, timpul potrivit pe efectuarea unei calatorii, in concluzie timpul si locul potrivit pentru un nou inceput.

Astrologia relationala (prin harta compusa sau sinastrie) te ajuta sa vezi punctele slabe si cele forte ale partenerului si invers pentru a va armoniza in relatia voastra.Trebuie sa avem mereu in vedere ca o relatie este un parteneriat si cu ajutorul unui astrolg ce iti interpreteaza sinastria poti invata cum sa ai o relatie cat mai buna si echilibrata cu partenerul tau de viata. Sinastria se poate face pentru toate relatiile tale: relatia cu copilul tau (sau copii tai), relatia cu seful, relatia cu parintii.

Astrologia electiva   ajuta la  planificare viitorul. In momentul in care te-ai nascut planetele au creat o harta a pozitiilor lor , o  harta specifica doar tie (nu exista alta la fel, este ca o amprenta digitala), harta ta natala. Dar planetele sunt in continua miscare si formeaza unghiuri matematice impreuna cu pozitiile pe care le-au avut in momentul in care te-ai nascut. Aceste unghiuri marcheaza evenimentele importante si ciclurile evolutive din viata ta. Astrologii sunt de parere ca daca ajungem sa cunoastem cand apar aceste cicluri, fiind constienti de energia planetelor putem ajunge sa stapanim cat mai bine situatiile din viata noastra.

In conluzie, astrolgia iti poate arata traseul evolutiv al vietii tale, te poate ajuta sa previi evenimente neplacute, sa te confrunti cate de bine se poate cu o anumita situatie, dar doar tu poti dispune de maniera in care intelegi sa aplici aceste invataturi;
Cum intelept spunea Ptolomeu (astrolog, astronom, matematician, geograf grec):

“Astrele predispun, dar omul dispune”

De mentionat faptul ca, din nefericire, oamenii isi indreapta pasii catre astrologie dupa ce au avut parte in viata lor de evenimente marcante. Este la fel ca si in cazul religiei, cei mai multi oamenii incearca sa-l gasesca pe Dumnezeu doar in momentul in care se confrunta cu suferinta; ori noi trebuie sa cautam inainte raspunsuri pentru a putea face totul cat se poate de bine in actuala noastra existenta.

“Sa nu te opresti niciodata din a-ti pune intrebari, curiozitatea sta la baza existentei”
Albert Einsten

Telul fiecarui om in viata trebuie sa fie evolutia, sa devina mai bun, mai incarcat spiritual, sa cunoasca mai mult, sa se autodepaseasca, sa ofere mai multa iubire, sa fie armonios si in echilibru cu Universul. In momentul in care aspiram spre aceste lucruri viata noastra se imbunatateste si pas cu pas iesim din situatiile neplacute, tensionate ce ne-au adus atatea suferinte pentru ca in cele din urma sa ne gasim Calea, menirea noastra pe acest Pamant si fericirea; pentru ca avem datoria sa fim fericiti!

“Omul seamana un gand si culege o actiune

Omul seamana o actiune si culege un obicei

Omul seamana un obicei si culege un caracter

Semanand un caracter el culege un destin”

Swuami Shivananda

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close