Luna plina in Varsator


Dna Denebola (viitor astrolog format si indrumat de prof. astrolog Artemis) ne aduce la cunostinta prin intermediul revistei electronice de astrologie „Previziuni astrale”, efectul Lunii Pline, care a avut loc in data de 13.08.2011 21:57 la gradul 20°41’22” Varsator.

„Luna in opozitie cu Soarele in opinia astrologilor antici nu era un moment tocmai fericit, acestia considerand ca Luna plina nu inseamna altceva decat un dezechilibru intre unives si om.

Acest articol a fost verificat de prof. astrolog Artemis

De o parere aproximativ asemanatoare sunt si astrologii indieni, care dupa cum stim, venereaza Luna si,  intrucat se afla aproape de Pamant exercita asupra noastra o influenta deosebit de puternica.

Demn de retinut este faptul ca ea are o influenta diferita pentru fiecare dintre noi in  functie de tranzitul pe care il face cu planetele hartii natale individuale.

Cum bine stim Luna reprezinta, astrologic vorbind: emotiile, subconstientul, visele, amintirile si nu intamplator in enumerarea mea, am grupat separat: fertilitatea, nasterea, energia feminine,  mama si copilasii.

Luna plina in Varsator  inzestreaza omul cu o personalitate unica, o intutie ce poate combate orice logica, o deosebita sensibilitate sociala, gusturi rafinate, independenta si cordialitate.”……. Continue reading→

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close