Anul scolar 2011-2012 cu Luna Plina in Pesti


Bobocii vor pasi in clasa I, a IX-a sau in primul an de   facultate,  cu timiditate. Se anunta un an bun pentru elevi si studenti, pentru cei care sunt dispusi sa munceasca, sa inveti bine, si un an foarte greu pentru profesori, spune Astredamus. 

Energia astrala a zilei, ce poate fi considerata si data nasterii a noului an scolar, va fi sub egida nehotararii, iluziei, diverselor aspecte neintelese sau intelese gresit, a prefacatoriei si chiar a unor forme specifice de tradare. Se va intra in discutii contradictorii doar de dragul discutiei, fara sens si inoportune.

Articol scris de Astredamus

Primul aspect de care trebuie sa se tina seama pentru o parcurgere cu succes, este ca profesorii sa dea dovada de comunicare extrem de matura si eficienta, ca dela adult la adult si nu de la maestru la ucenic. Doza ridicata de confuzie si idealism existenta, ma obliga sa spun ca elevii trebuie sa tina sub control profesorii.

Factori care pot aduce stresul si pot genera in timpul orelor de curs conflicte, mai mult sau mai putin tensionate sunt: galagia, lipsa luminii si lipsa aerului curat.Va fi un an foarte greu pentru profesori.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close