Marte in Leu – lumineaza fatarnicii


Tranzitul planetei Marte in perioada 19 septembrie – 11 noiembrie 2011, prin semnul zodiacal Leu, aduce in prim plan egoismul, fatarnicia si lucurile ascunse din spatele scenei. De exemplu: o persoana cu Marte in casa a XI-a va descoperi tradarea unor asa zici protectori. Acestia  le  ofereau  sprijin aparent dar obtineau  in schimb informatii din viata personala (Marte in opozitie CV). E momentul sa vedem lucurile in lumina, sa distrugem energia negativa din jurul nostru, cu riscul unor despartiri de: parteneri de viata,  prieteni, asociati,  rude, parinti, etc..

Articol scris de  Artemis

Cum sa credem ca cineva ne vrea binele daca intra in viata noastra cu „cizmele” si ne tin timpul ocupat? Ne motiveaza sa facem o actiune si apoi ne spun ca au alte scopuri? ca mai bine am renunta la actiunea initiala si am face altceva la  sfatul lor? Sa ne ascultam intuitia (NN se afla in sagetator) sa nu le dam satisfactie celor care ne cumpara cu un cadou fara de pret.

Sfat: Atunci cand doriti sa  faceti  un bine „oferitii in mod surpinzator sume de bani sau cadouri” dar nu reprosati la o periada  scurta de timp ca i-ati facut bine, nu le  ingraditi libertatea prin opiinile personale, nu le dati ordine. Oricat de apropiati ati fi de copii, rude, cunostinte, respectati intimitatea lor prin a evita discutiile din viata intima (casa 5 – soare – fericire, creatie- copii). Cum spun preotii ” faceti bine in numele Domnului” si nu asteptati rasplata pentru ca rasplata voastra e in ceruri. Ca sa avem comori in cer trebuie sa facem multe fapte bune  fara sa ne laudam sau sa avem asteptari materiale in aceasta viata de la persoanele  respective. 

Marte in Leu aduce in prim plan o serie de decizii, activitati si probleme, din decembrie 2008 – iunie 2009. Nativi care atunci si-au propus sa faca animite actiuni cu scopuri ascunse acum vor vedea rezultatele negative care se vor rasfrange asupra lor.

Cei mai afectati sun nativii din semnul Varsator pentru ca Marte se afla in opozitie cu Soarele natal. Varsatorii se simt atacati de persoane pe care le considerau „apopiate” carora le-a incredintat secrete, informatii personale si profesionale. Varsatorii vor fi santajati, atacati verbal, contrariati, jigniti, li se va reprosa lipsa de profesionalism (dupa ce tradatorii le-au rapit informatiile si timpul).

Varsatorii sunt cei mai evoluati oameni din  zodiac, vor stii sa se retraga din fata nativilor( slab evoluati spiritual, materialisti, si cu ganmduri ascunse), vor intelge ca uni prieteni alesi nu au fost prieteni ci doar dusmani intelgatori. Le recomand sa aiba rabdare, sa se abtina de la orice demers , sa astepte ca Marte sa intre in semnul Fecioare – moment de reflectie si descoperirii, prin observarea  detaliilor.

Marte in careu cu soarele pentru nativii din Taur si Scorpion, aduce in prim plan constientizarea unor obstacole sau lipsuri financiare, care tin de afirmare dar si piedii ascunse.

Marte in conjunctie cu Soarele  –  nativi din Leu se vor afla in fata adevarului. In functie de pozitia lui Marte pe harta astrala, nativii vor avea parte de succes profesional,  personal sau de o constientizare a realitatii, a actiunilor pozitive datorate unui comportament generos.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close