Schimbari financiare si personale


Catalina din Bucuresti – schimbari financiare si personale

Te ai nascut ca sa te curati de pacatele pe care le ai din alte vieti, sa devii o persoana onesta, dreapta, sa pretuiesti banii si puterea fara a face abuz. (As in Scorpion si NN ). Stress-ul si problemele cu membrii familiei iti pot declansa o bola de nervi sau un infract.

Problemele finaciare vor exista pana in momentul in care vei constientiza care sunt valorile tale personale si dorintele sufletului. Doresti sa calatoresti, sa cunosti multe dar in suflet ai nevoie de stabilitate si iubire. Problemele relationale se vor diminua in momentul in care vei incepe studiul unor stiinte care te vor lumina si iti vor da satisfactia implinirii personale.

In prezent te confrunti cu limitari si noi responsabilitati in plan sentimental. Ai un tranzit care te obliga sa te maturizezi sa inveti ca nu se poate trai pe pamant doar pentru a aduna bunuri materiale. Acum inveti lectia „relatii armonioase prin compromis”. Nu prea iti place sa faci compromisuri pentru ca „tu le stii pe toate” si asta te va costa:  despartire de un partener de afaceri sau de partenerul de viata.

In viata de familie sa instalat de un an suferinta, confuzia, probleme care par sa nu aiba solutii si toate din cauza ca nu stii cum sa te apropii de Dumnezeu.

Sfat: Rugaciunile, meditatia, un regim de viata echilibrat, ordine si curatentie in relatiile sociale, armonie in relatia de cuplu prin respect si iubire fara gelozie sunt ingredinetele fericirii si a rezolvarii problemelor cu care acum te confrunti.

Date importante in viitorul apropiat:  21 si 29 octombrie (se pot dizolva datorii karmice)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close