Alina N 82 Buzau – Relatia cu Razvan


Esti o persoana inteligenta, stii sa iti atingi scopurile prin actiuni subtile.Tu trebuie sa iti gaseschi echilibrul interior ca sa poti avea o viata sentimentala linistita. In prezent te confrunti cu o problema delicata care iti cauzeaza insatisfactii si limitari personale. Simti ca nu mai poti, ca ceva te opreste sa fii fericita, sau cineva iti sta in cale, ai senzatia ca totul se prabuseste in jur.  Este doar o chestiune de timp. Totul se va rezolva in viitorul apropiat, dupa ce Mercur va iesi din retrogradare.  Analizeaza-ti bine gandurile, ideile, actiunile.

Relatia cu Razvan poate sa se deruleze in mod armonios daca tu vei da dovada de intelegere, rabdare, respect. Prin aceasta relatie vei invata sa fii mai ordonata. De la Razvan obtii multe ideii care te vor ajuta in viitor sa te perfectionezi.

Banii si gelozia vor deveni sursa suferintei. Tu doresti sa ai o stabiliate financiara, esti in cautarea perfectiuni si a sigurantei iar Razvan este interesat de siguranta emotionala. Mentine echilibrul in viata sentimentala, evita impulsivitatea, actiunile riscante.

Tranzitul lui Marte iti deschide ochii. Pana in 24 ianuarie exista riscul sa va certati, sa va despartiti temporar din cauza unei calatorii (in strainatate) sau a unei probleme de sanatate(o bola infectioasa, un accident). Evita impulsivitatea chiar daca partenerul tau are dreptate.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close