Previziuni astrale 2012 – prima parte


Anul 2012 debuteaza cu Luna in crestere (pana in 9 ianuarie) Venus in Varsator, Marte in tranzit in zodia Fecioara,  Jupiter in merd direct la primul grad al semnului zodiacal Taur, Uranus  in Berbec,  Pluto in Capricorn.

Trigonul regal  Neptun si Saturn pe ultimile grade ale semnelor de aer Varsator si Balanta, confera acestor nativi dar si celorlalti o sansa, un dar divin. Se anunta vremuri bune pentru semnele de aer si de foc, in mod special pentru nativi din Varsator si Balanta. Pestu ei schimbarea se produce  in primele luni ale anului.  Este finalul unei epoci si inceputul alteia. Se face lumina in viata lor. Totul se va clarifica, se vor indeparta energiile negative, confuziile, suferinta, durerea.

 Luna Plina in Rac 9  ianuarie  – se deschide poarta universului. Vibratile astrelor se revarsa pe pamant, in sufletele noastre va patrunde un sentiment de liniste, siguranta, stabilitate.

Din 24 ianuarie Marte intra in mers retrograd in semnul zodiacal Fecioara. Incepem sa ne facem ordine in viata personala. Trebuie sa punem la punct multe probleme care au fost amanate din lipsa de timp sau din cauza altor prioritati.  Fac apel la nativii care nu au fost atenti la avertismente in ultimile doua luni ale anului 2011, sa constientizeze ce probleme au intampinat, pentru ca de  acum vor suporta consesintele actiunilor lor. Marte ne confera energie  in organizarea activitatilor zilnice dar este necesar autodisciplina si rabdare (finalizarea activitatilor)…………….Continue reading →

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close