Marte Rx in Fecioara 2012


Prezentam un fragment din articolul scris de Artemis.

Marte Rx  este mai important pentru nativii din semnele mutabile: Fecioara, Pesti, Gemeni si Sagetator. Ei trebuie sa isi organizeze mai eficient activitatiile, sa renunte la indiferenta si la critica, sa nu mai fie egoisti, sa faca fapte bune.  In perioada 24 ianuarie -14 aprilie, revin in atentia lor, acele probleme  cu care s-au confruntat in perioada noiembrie2011 – ianuarie 2012 sau au ramas nefinalizate in 1997. Urmeaza o perioada de “trecere la fapte si organizare efectiva a demersurilor”   pentru toata lumea, atat la nivel personal cat si la nivel economic, politic sau social.

Gemenii si Fecioarele, cele  doua semne zodiacale patronate de planeta Mercur, planeta personala ce influenteza comunicarea, mentalul inferior si calatoriile scurte, se vor confrunta cu dureri de cap, griji si anxietate, pentru  ca revin in atentia lor niste greseli.  Au timp suficient sa gandeasca, sa analizeze cum sa isi canalizeze energia daca vor iesi la aer.

Nativii nascuti in semnul zodiacal Berbec, patronati de planeta Marte,  vor avea o perioada buna pentru reincarcarea corpului  cu energie, ce trebuie bine dozata in decizii, care se vor lua dupa o analiza …… Continue reading →

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close