Alina Cojocaru 16.05.1981 ora 12.30 PM,Galati


Alina ai Soarele in Taur si Ascendentul in Leu in careu cu MC in Taur (in conjunctie cu Marte). Esti plina de farmec, nu poti trece neobservata, esti independenta si perseverenta in atingerea scopului propus. Doresti sa te impui in fata celorlati, sa stralucesti in mediul social si in cariera , sa iti fie recunoscute meritele, sa fii admirata pentru personalitatea, stilul si activitatea pe care o intreprinzi.

In casa X sunt prezente nu mai putin de patru planete personale, printre care Soarele si Marte, acest lucru sugerand faptul ca toate actiunile tale ( insotite de multa vointa, efort si rabdare) sunt indreptate spre a atinge un statut social, o functie importanta, spre a obtine confortul material si financiar. In momentul in care exista pericolul de a-ti pierde imaginea publica sau functia trebuie sa ai mare grija la gandurile negative ce imping la sinucidere.

Analia astrologica efectuata gratuit 

de astrolog Inna

Ai nevoie de un job care sa te stimuleze intelectual, o ocupatie care sa iti ofere posibilitatea de a-ti pune in evidenta stilul personal si calitatile intelectuale, in domeniul jurnalismului, al mass-mediei, modei adresate copiilor, telecomunicatiilor, publicatiilor pentru copii; pentru tine, cel mai indicat ar fi sa lucrezi in strainatate. De evitat meseria de casiera deoarece exista riscul sa fii strangulata sau impuscata (Soare in conjunctie cu Algol).

Trebuie sa faci un compromis intre dorinta de a atinge un obiectiv profesional si confort material si familie, ca sa nu ajungi in situatia ca acestia sa nu fie de acord cu actiunile tale si, eventual, sa nu le mai sustina. Ai in permanenta in subconstient teama ( pe care poate nu o sesizezi) de a nu iti pierde familia sau casa. Acorda familei tale la fel de multa atentie ca si profesiei si fii binevoitoare, toleranta, sincera, generoasa cu membrii sai, fara a astepta ceva in schimb, si incearca sa te adaptezi regulilor lor.

Lectia in aceasta viata: trebuie sa te apropii de divinitate prin creativitate ( iti recomand pictura sau o meserie ce are legatura cu copii), trebuie sa-ti invingi teama de a te deschide in fata emotiilor, sa depasesti suspiciunea in relatiiile cu ceilalti si sa incerci sa daruiesti din suflet fara a te gandi la ce vei primi in schimb .

Aceasta analiza a fost verificata de prof. astrolog Artemis

Ca o ultima recomandare, draga Alina, incearca sa te joci in fiecare zi (cel putin o ora) pentru a te deconecta, sa tii in tine mereu treaza acea parte ludica prezenta in fiecare dintre noi, cu alte cuvinte, sa nu “ucizi” copilul din tine indiferent de responsabilitatile si greutatile vietii.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close