Luna Noua in Varsator & Anul Nou Chinezesc “Dragonul de Apa”


23 ianuarie orele 09:39 are loc conjunctia Soarelui cu Luna in zodia Varsator, semn de aer, fix, guvernat de Uranus. In perioada 23 ianaurie – 07 februarie 2012 se pot face demersuri pentru actiuni umanitare, integrare sociala, obtinerea unor drepturi sau  permisiuni.

Articol scris de Artemis

Ascendentul lunatiei in Pesti predispune la compasiune, mila, generozitate, sacrificiu, spiritualitate. Sextilul  cu Uranus ofera o sansa fiecarui nativ. Fiecare om  poate sa recupereze o idei, un prieten, un plan sau o actiune. Optimismul va sta la baza tuturor demersurilor in 2012, pentru ca anul este patronat de Dragonul de Apa. Emotiile pozitive vor conduce in timp la actiuni incununate de succes iar emotiile negative pot distruge tot ce s-a construit in ultimi 60, 36 sau 19 ani.

Trigonul regal dintre Saturn si Neptun(14 ianuarie – 3 februarie) pune accent pe creativitate si oportunitati. Cei care nu stiu sa fie generosi, intelegatori, responsabili, sa lucreze in echipa, vor avea de suportat limitari, consum de energie in mod inutil, lacrimi si suferinta, pierderi ………Continue reading →

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close