Ciclul lui Neptun in viata fiecarui


 

Neptun, planeta care domina visarea, fantezia, spiritualitatea si iluziile parcurge zodiacul in aprox. 164 ani, deci Neptun in tranzit parcurge doar o parte a zodiacului pe parcursul vietii unui om, influentele sale au efect asupra generatiilor, fiind o planeta transpersonala. Aspectele pe care le formeaza in tranzit cu Neptun natal sunt in corespondenta cu o anumita varsta a omului iar efectele pe care le produce nu se manifesta prin evenimente dinamice, acestea sunt foarte subtile dandu-ne impresia ca nimic nu se intampla cu adevarat. Daca suntem atenti la procesele care au loc in interiorul nostru, daca reusim sa ne deschidem din punct de vedere emotional pana la niveluri mai subtile vom intelege puterea lui Neptun.

Articol scris de Alma

19 – 21 ANI Neptun in tranzit formeaza semi-cuadratura cu Neptun natal, este perioada tineretii cand abia incepe procesul de maturizare, atunci cand avem iluzia ca nu vom imbatrani niciodata, ca nu ne lasam prinsi de rutinele vechi, ca nu putem fi limitati, cand avem mari sperante de ceea ce putem face pe cont propriu, atunci cand simtim cel mai tare nevoia de libertate si independenta de orice control parental. Dorim mai multa implicare in exterior, unii tanjesc dupa o relatie de dragoste, altii isi cauta un ideal, toate optiunile pe care le avem acum depind foarte mult de mediul social in care traim. Pe durata acestui aspect nu este un moment bun pentru casatorie, intemeierea unei familii deoarece mai tarziu in timpul reantoarcerii lui Saturn ne-am putea da seama ca ne-am casatorit doar pentru a scapa de autoritatea parintilor, iluzia de a deveni liberi si independenti, fiind convinsi in aceasta perioada ca dragostea adevarata este cea care ne motiveaza pentru o astfel de decizie.

26 – 28 ANI Neptun in tranzit formeaza sextil cu Neptun natal, este o perioada in care incepem sa ne luminam, sa intelegem care sunt nevoile noastre profunde, ne ajuta sa ne realizam interior, sa nu depindem de conditiile din exterior. Neptun ne indeamna sa……Continue Reading


Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close