Horoscopul primaverii 2012


Inceputul lunii martie aduce tuturor semnelor zodiacale obligatia de a reanaliza trecutul apropiat, respectiv evenimentele si intentiile noastre din perioada ultimelor luni a anului 2011. Ma refer la toate evenimentele importante a caror rezolvare cere timp si energie, iesita din sfera cotidianului. Aceste evenimente sunt diferite ca domeniu de viata, in functie de ascendentul fiecaruia. Este usor sa le identificam, deoarece ele sunt ca o „piatra de moara” de care nu ne putem debarasa. Analiza trecutului, efectuata primele zile ale lui martie, ne va indemna sa facem o alegere, insotita fie de un compromis, fie de un sacrificiu. Este o chestiune de destin, deoarece in functie de acestea ne vom construi viitorul, cu un prim targhet de unu pana la doi ani. Acest targhet este fie spre a incheia cu succes un capitol mare din trecut (sanatate, familie, succesiune, profesie…), fie este inceputul unui nou si lung capitol de viata.

Articol scris de Astredamus

Mijlocul lunii martie aduce solutia, rezolvarea sau beneficiile. in aceasta perioada ne schimbam atitudinea, gasim drumul bun si stim ce avem de facut. Practic trecem la actiune. Am analizat, iar acum, prin bani, munca, tratament sau chiar favoruri pornim cu motorul setat pe maxim. Atentie doar la directie, deoarecea ea odata stabilita va fi greu de schimbat, mai repede de luna august.

Sfarsitul lunii martie, ce coincide cu inceputul anului astronomic (19 martie), ne aduce o noua dorinta. Este o surpriza plina de provocare, pentru noi dar si pentru cei din jurul nostru. Va avea un scop bine stabilit si se va indeplini obligatoriu. Mai putin pentru semnele de pamant. Pentru acesti nativi, tranzitul este mai dificil, pentru ei schimbarile sunt mult mai profunde si vor simtii ca mai au inca ceva de pus la punct.

Un aspect astral foarte important este cel din perioada 23 – 26 martie 2012, cand exista un risc real al producerii cutremur de pamant major, respectiv implicatii nefaste si efecte la nivel transnational. Specific acest lucru, deoarece cutremurul se va produce undeva in lume, inclusiv Romania are toate aspectele astrale ale unui astfel de eveniment.
Luna aprilie este plina de miscare si de initiative……Continue reading →

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close