Monica din Brasov


Castigatoarea concursului ” O astrograma pe zi”din data de 13 august 2012 este Monica din  Brasov nascuta in zodia Gemeni.

Aspectele astrologice analizate: pozitia Soareleui progresat, Mercur natal, casa a XII-a, tranzitul lui Lilith, tranzitul lui Jupiter, tranzitul lui Uranus.

Pozita  Soarelui  progresat a ajuns la grad evolutiv in semn karmic. Trecerea de la un element la altul este dificila de suportat in planul real. Probleme coflictuale par sa nu se mai termine. In fiecare zi te confrunti cu situatii imprevizibile la locul de munca, pe strada, sa acasa. Invata sa te adaptezi la noutati, sa accepti opiniile celorlalti, sa fii intelegatoare. Iti place sa fii pe primul loc, sa fii tu cea mai importanta prin actiunile tale, sa le demonstrezi prietenilor ca poti mai mult, ca esti perfectionista in munca.  Prin dorinta de a fi cineva iti vei distruge relatii sociale, iti pui in pericol sanatatea, resursele materiale, reputatia. Tranzitul lui Jupiter accetuiaza optimismul iar tranzit lui Lilith vine sa distruga  tot ce incerci sa cladesti. Declansarea unei boli acute (respiratorii) conduce la retragere din activitatile cotidiene. Te gandesti mereu cum sa  ai acces la informatii secrete, sa obtii cheia universului. Ofera zi de zi (colegiilor, familie, rudenilor, prietenilor) amabilitate, zambete, daruri. In perioada 14-16 august2012 te vei confrunta cu o datoria karmica fata de o persoana apropiata.

Raspuns realizat de Angely, astrolog de serviciu 13-19 august 2012 (astrolog format de dna prof. astrolog Artemis)

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close