Eclipsa Totala de Soare din 13 Noiembrie 2012,   le aduce in prim plan varsatorilor  o schimbare de imagine sociala. Acestia isi  schimba atitudinea in public, devin mai seriosi, isi pun in valoare profesionalismul, evita sa mai fie generosi, petrec mai mult timp singuri, evita oamenii care li se par lor insuportabili, sunt preocupati sa isi caldeasca o structura solida in societate. Vor reusi, cu ajutorul optimsmului, sa obtina ceea ce isi doresc, sa demareze proiecte de mare amploare , sa atinga succesul in scurt timp.

Feriti-va de Varsatori sefi! Ei vor cere multe de la subalterni, vor sanctiona pe cei care sunt comozi sau  pierd timpul la barfe.

In afaceri, varsatorii se vor descurca foarte bine prin noile strategii de marketing pe care le vor aplica imediat dupa eclipsa. Dupa cum stiti, eclipsa de soare se formeaza la Luna Noua. Este o perioada favorabila unor demersuri administrative. Varsatorii vor gestiona foarte bine situatiile din Noeimbrie 2013 pana in………..cititi tot articolul pe site-ul dnei Artemis Manuela Malanca

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s