Raspunsuri astrologice gratuite 

realizate de astrolog Artemis Manuela Malanca &  astrolog Aurora L.

 „Astrograma si influenta eclipsei totale de Luna din Berbec – 8 octombrie 2014”

01.Ioana C 73 din Bucuresti –   Venus in Capricorn in careu la grad perfect cu eclipsa totala de Luna. In viata sentimentala se produce o ruptura pentru ca veti gasi motive de gelozie. De fapt, nu puteti sa va acceptati partenerul asa cum este. Vreti sa il modelati dupa propriile principii ca sa se adapteze la stilul dvs. Nici un barbat nu o sa va faca pe plac. Va trebui sa va sacrificati cariera ca sa aveti parte de iubire.

02. Maria 23 Bucuresti – O problema de sanatate tinde sa ia amploare in cateva zile pentru ca tot ati ignorat simptomele. Daca mai amanati mult  s-ar putea sa vi se cronicizeze boala. La locul de munca intervin schimbari  importante.

03. Eny One 34 Vaslui – O calatorie  in strainatate va fi obligatorie in viitorul apropiat. Calatoria in inters profesional va fi planificata de catre superiori. In jurul datei de 16 ocotmbrie veti lua o decizie ce o sa va schimbe atitudinea.

04. Bela 45 Sibiu –  Relatia cu sotul se poate echilibra in urma unei discutii sincere. Ajutati-l sa isi implineasca visul  si mergeti impreuna intr-o deplasare.  In jurul  datei de  12 noiembrie  veti avea o surpriza placuta din partea sotului.

05. Carmen Iulia 77 din Craiova – Pana in 25 octombrie 2014,  sa tineti o dieta cu multe legume si fructe ca sa va eliminati toxinele din organism. Exista riscul unei interventii chirugicale spre finalul acestui an. Incercati sa fiti  corecta, optmista si sa faceti cat mai multe fapte bune.

06. Moni 69  din Constanta –  O recunoastere profesionala este posibila spre finalul lunii octombrie 2014. Daca  ati depus efort si ati fost corecta in gestionarea  actiunilor, acum, trebuie  doar sa asteptati sa vi se ofere postul de sef . Meritati sa va asumati mai multe responsabiltiati pentru ca sunteti foarte bine pregatita.

07. Divortata 53 din Bucuresti –  Regasirea uni iubit din tinerete va da aripi. Veti trai multe  sentimente frumoase, veti regasi armonia sufleteasca dupa multi ani de suferinta. Dupa data de 24 octombrie 2014, o sa aveti impresia ca va treziti dintr-un vis. Realitatea vi se pare confuza  dar fericirea este langa dumneavoastra.

08. Camy Lena 40 din Iasi –  Sunteti inconjurata de multa energie negativa, aveti dureri de cap, sporul casei este diminuat, din cauza ca sunteti inconjurata de   persoane divortate, sau care au Soarele in casa  VI-a , Mercur in Taur si/ sau Luna, Venus in Capricorn. Evitati sa va lasati influentata de acestea, nu le mai posteti nimic din viata personala si incercati sa va reechilibrati energia prin rugaciune zilnica sau un ritual de purificare a casei.

09. Afrodita 34 din Cluj – Interventia chirugicala poate fi evitata prin o activitate relaxanta,  un tratament naturist, multa miscare si o atitudine optimista. Nu aveti cancer si nu aveti nici un motiv sa va ingrijorati cu privire la durata vietii. Veti avea timp sa va realizati tot ce v-ati propus. Petreceti mai mult timp cu fiul dvs si lasati grijile la o parte. In fiecare zi de duminca, dupa ce veniti de la biserica sa va permiteti un mic cadou pentru suflet.

10. Dorina H  din Bucuresti – Fiica dumneavoastra  trebuie sa isi urmeze destinul. Nu va straduiti sa o tineti in Romania doar ca sa o aveti aproape sau pentru ca o  iubiti foarte mult. Ea are Soarele in casa  a- XII-a si destinul in  Sagetator.  Dupa 24 octombrie va pleca impotriva vointei dvs. Fericirea si-o va gasi in SUA.

11. Sexygirl 27 din Suceava –  Impacarea cu iubitul  poate avea loc in perioada 14-18 octombrie insa nu va restabili si  comunicarea.  Un compromis material il va determina sa aprecize sentimentele dar asa va face toata viata. Nu este exclus ca  in perioada 20- 24 octombrie  2014 sa aveti o intalnire karmica cu un fost iubit.

12. Lady 57 din Baia Mare –   Puteti demara afacerea pe care ati planificat-o in luna iulie 2014, numai dupa data de 25 octombrie 2014. In urmatoarele  6 luni ,o sa aveti nevoie de multe  investitii, insa acestea, vor  aduce venituri stabile   timp de  12 ani. Un prieten sau un colaborator  din zodia Sagetator  ar putea sa va ajute in demersurile dvs.

Important! 24 de persoane au primit gratuit raspunsul prin  o sedinta telefonica de 10 minunte, cu dna Artemis Manuela Malanaca,  in data de 9 octobmrie 2014.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s