Ultima Eclipsa de Soare in Scorpion – 24 octombrie 2014


In 2014 se formeaza a treia eclipsa partiala de Soare in Scorpion, in data de pe 24 octombrie, orele 0:56:39 GMT+3, la gradul 0°24’53”. Prima eclipsa totala de Soare in Scorpion, a avut loc in data de 14 noiembrie 2012, orele 0:08:00 GMT+2, la gradul 21°56’31”. A doua eclipsa de Soare in Scorpion a avut loc in data de  3 noiembrie 2013, orele 14:49:57 GMT+2, la gradul 11°15’51”.

Efectul acestor 3 eclipse va fi extrem de vizibil prin multe greutati , probleme de sanatate, accidente, furturi, incedii, inecuri, pierderi de pozitie sociala. In anul 2016, anul Maimutei de Foc, vor muri multi copii si persoane pana in 45 de ani din cauza ca femeile(cele din zodii cardinale), acum, si-au ignorat dizolvarea karmei.

O schimbare fortata cauzata de cineva sau ceva  intervine in viata noastra. Poate ca in ziua eclipsei, unii vor fi veseli, fericiti… nu li se intampla nimic sau, ba dimpotriva, vor primi un bonus sau de o provocare placuta, insa peste cateva ziles sau saptamanii, vor ajunge prin spitale sau isi pot conduce pe ultimul drum: copilul , sotul, unul din parinti sau o persoana foarte draga sufletului lor. Altii isi pierd serviciul sau locuinta. E vai si amar, pentru persoanele nascute in zodiile -TAUR – RAC , BERBEC, SAGETATOR, LEU.

In functie de gandurile, intentile si actiunile intreprinse din data de 8 octombrie 2014, astrele ne vor conferii bucurii sau suferinte. Eclipsa totalade Luna  in Berbec, a generat un indemn la corectitudine, respect si dreptate. Ultima eclipsa de Soare in Scorpion ne va definitiva alegerile noastre.  Unii vom merge spre pierdere si moarte, altii vom renaste cu ajutorul unor protectori sau prin punerea in practica a talentelor. Cei care s-au laudat ca fac multe si nu au facut, vor pierde de 10 ori investitia pe care ar fi trebuit sa o faca in aceasta perioada. Cei care au fost corecti si isi vor onora promisiunile, vor fi binecuvantati cu multe oporunitati, daruri, spor in toate, protectie divina si nenumarate bucurii personale.

Luna Noua la primul grad Scorpion in zi de Dragon de Pamant, indica o perioada de 60 de zile de actiuni evolutive cu multe provocari, teste, si evenimente greu de inteles pentru cei slab evoluati. Previziuni si remedii astrale pentru a combate energia eclipsei din data de 24 octombrie, le obtineti prin consultatie astrologica personala de maxim 30 minunte.  Programariile se fac prin E-mail: astreonline@yahoo.

Autor:

 Artemis Manuela Malanca

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close